Omleta cu ceapa rosie

George merge cel putin o data pe an in Delta,la pescuit..........de acolo a venit cu aceasta reteta,care ne place tare mult atat mie cat si lui ........... o facem de obicei la sfarsit de sapatamana cand luam micul dejun impreuna.

Ingrediente
6 oua
2 cepe rosii potrivite
150 g kaizer
150 g cascaval ras
4 linguri de ulei
cateva fire de verdeata(marar, patrunjel)
sare, piper.
Mod de preparare
Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si kaizerul si se lasa la foc potrivit pana se inmoaie ceapa iar kaizerul se rumeneste.Separat, intr-un castron se bat ouale, se adauga verdeata si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Cascavalul se da prin razatoarea mare si se adauga si el peste oua.Acest amestec se rastoarna peste ceapa si kaizer si se lasa la prajit 2-3 min..

Se serveste calda.Pofta buna!

4 comentarii:

  1. Foarte frumoasa prezentare-a.
    Am facut si eu saptamana asta dar fara carne.
    Pe curand

    RăspundețiȘtergere
  2. Multam de aprecieri Daniela.........nu-i asa ca este tare buna?
    Seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  3. Maria, FELICITARI, foarte bine arata omleta cu ceapa rosie. Trebuie sa fie sigur si foarte buna la gust. Te salut cu caldura. Lop!

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, LOP noua ne place foarte mult.Si eu te salut si pup.

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes