Drob cu peste ton

Un aperitiv foarte bun pentru cei caraora le place pestele.

Ingrediente
3 conserve de ton(eu am folosit in ulei)
3 oua
300 g crema de branza
7 linguri de faina
zeama de lamaie
4 fire de usturoi verde(se poate folosi catei de usturoi)
marar verde
Mod de prerarare
Se scurge pestele de ulei dar nu de tot .Se pune intr-un vas si se adauga pe rand crema de branza ,ouale(2),usturoiul si mararul taiate marunt.Se adauga si zeama de lamaie si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Se incorporeaza faina(6 linguri) si se amesteca bine pentru o buna omogenizare.

Intr-o forma unsa cu putin ulei si tapetata cu faina se pune compozitia de mai sus.
Se bate bine un ou la care se adauga o lingura rasa de faina.Se amesteca bine si se adauga peste compozitia de drob.Se da la cuptor.
Cand este gata facut si bine rumenit se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca.
Se serveste taiat felii cu marar presarat deasupra.

Va doresc pofta buna!

26 comentarii:

  1. Pfuuuui, ce bine arata, cred ca e delicios.

    RăspundețiȘtergere
  2. ce idee grozava! cred ca a iesit minunat!

    RăspundețiȘtergere
  3. unde e peste hop si eu...imi place reteta...o duminica placuta

    RăspundețiȘtergere
  4. Apropo, unde e facuta poza de pe blog? E superba

    RăspundețiȘtergere
  5. ce idee interesanta!!! nu am mai mancat drob de peste, as face chiar azi dar nu am branza in casa...foarte buna ideea si arata foarte foarte apetisant!

    RăspundețiȘtergere
  6. Iiiimmmmmm ce fain suna, si ce bine arata.Musai am sa-l incerc.
    Te pup is-ti doresc o duminica faina.

    RăspundețiȘtergere
  7. Alialexa sa stii ca si eu sunt prezenta unde este vorba de peste.O duminica placuta si tie iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  8. Bianca, poza este facuta in Austria, din masina.

    RăspundețiȘtergere
  9. Alina, stau si ma intreb cu ce sa inlocuiesti branza...poate cu ceva cascaval sau mai degraba cu smantana ca este mai cremoasa.
    Te pup si o duminica frumoasa iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc draga Micul.......si tie o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  11. suuuper fain! ciuperci nu pui?:d:))))

    RăspundețiȘtergere
  12. mmmmmmmmmmmm............ciuperci doar pentru tine si George........hihihi.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc de vizita si comentariu Miha.

    RăspundețiȘtergere
  14. mama ce bun trebuie sa fie...numai bunatati ai facut Medi.

    RăspundețiȘtergere
  15. mm...ce bun si ce bine arata!
    Feicitari maria!

    RăspundețiȘtergere
  16. Diana, hai facem schimb de preparate?..........eu dau drob si tu praji..........hihihi.

    RăspundețiȘtergere
  17. MMM.ce de bunatate,fac si asa ceva,dar eu nu pun branza,pun preslu sau paine inmuiata in lapte,oricum am sa-l incerc si cu branza.Te pup si o seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  18. Multumesc draga mea mirela...........pup!

    RăspundețiȘtergere
  19. Foarte interesanta reteta, daga Medi. O voi incerca si eu. Pup.

    RăspundețiȘtergere
  20. Doina , mi-a facut o deosebita placere vizita ta ........pup!

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes