Daca va place , daca va face cu ochiul va rog sa poftiti.........))))
Ingrediente: - 2 piepti de pui dezosati- 1 strugure- 1 ceasca de cafea- 1 lingurita zahar brun- sare, piper- ulei
Mod de preparare:Se indeparteaza pielea de pe pieptul de pui, se spala si apoi se taie in doua ,in lungime. Fiecare bucata de piept se cresteaza in 3-4 locuri transversal.Separat se face urmatorul amestec:cafeaua se amesteca cu piperul, sarea si zaharul. Bucatile de piept se tin la macerat in acest amestec circa 2 ore. In fiecare crestatura se aseaza cate o boaba de strugure(se pot folosi portocale,mandarine). Se aseaza carnea intr-o cratita in care am pus putin ulei si putina apa si se da la cuptor circa 20-30 min. Cand carnea este rumenita se scoate din cuptor. Se serveste alaturi de o garnitura;eu am folosit drept garnitura cartofi natur si mini carote.
Maria, e foarte interesanta combinatia. Trebuie ca gustul dulceag si suculent al strugurilor sa faca o savoare interesanta cu pieptul de pui rumenit. Felicitari pentru idee. Te salut cu prietenie, Lop
RăspundețiȘtergereSeara buna ,Lop!
RăspundețiȘtergereEste un gust deosebit, de fapt si combinatia este deosebita.