Crap la cuptor in sos de tomate

Suntem si eu si George mari amatori de peste......................mie imi place sa mananc, lui George ii place sa manance dar si sa pescuiasca.Acest crap pe care l-am preparat este prins de el.....................de fiecare data cand pleaca la peste ii spun"FIR INTINS"..................cand prinde este tare fericit, dar mai sunt zile cand se "uita la soare"iar eu atunci ii spun sa nu fie suparat ca daca nu are noroc la undita are noroc in dragoste.....................si radeeeeeeeeeeeeeeee si se inveseleste.

Ingrediente
un crap
1 lingura ulei de masline
2-3 catei usturoi
1-2 rosii
1-2 ardei gras
o legatura patrunjel
1 ardei iute
sare,piper
Pentru sos
2-3 linguri pasta de tomate
1 pahar de vin alb
3-4 catei usturoi
1 lingura otet
putin ulei
sare

Mod de preparare
Se spala pestele,se cresteaza in doua si se condimenteaza cu sare si piper si se stropeste cu ulei de masline.Se impaneaza cu usturoi,se adauga rosiile taiate rondele,ardeiul gras taiat feliute,,ardeiul iute, patrunjelul tocat fin si putina apa.Se da la cuptor si cand este pe jumatate facut se adauga urmatorul sos:usturoiul se freaca cu putina sare si ulei si se adauga peste pasta de tomate.Se mai adauga vinul si otetul si se da iar la cuptor.Cand este gata rumenit se scoate din cuptor si se aseaza pe un platou iar sosul se rastoarna intr-o sosiera . 

POFTA BUNA!

4 comentarii:

  1. Dumnezeule mare ce bine arata.eu cand vad peste parca sunt hipnotizata.merci pentru premiu.te pupic dulce

    RăspundețiȘtergere
  2. intr-o lume a mieilor,e binevenit asa un crap gustos !

    RăspundețiȘtergere
  3. Sarah, noua ne place tare mult pestele.
    Si eu te pup si iti doresc o zi buna!

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes