Crap la cuptor in sos de lamaie

George a prins pestele,eu.....................haideti sa vedeti ce am "confectionat" din el.
Sper sa va placa........))))Ingrediente
.4 bucati(cotlete) de crap
.2 lamai
.
usturoi verde
.ceapa verde
.
patrunjel
.ulei de masline
.boabe de
mustar
.
oregano
.
sare,piper
Mod de preparare :
Bucatile de crap se aseaza intr-un vas, se condimenteaza cu
sare si piper, se strpesc cu zeama de la o jumatate de lamaie si cu putin ulei de masline. Cealalta jumatate de lamaie se taie cubulete mici si se aseaza peste feliile de peste.Se adauga putina apa si se da la cuptor.

Intre timp se pregateste sosul de lamaie astfel:se taie ceapa , usturoiul, patrunjelul si se amesteca cu putin ulei de masline , zeama de la cealalta lamaie , oregano si boabele de mustar.Cand pestele este pe jumatate facut se adauga sosul de lamaie si se mai da la cuptor circa 1o-15 min
Se scoate din cuptor, se asezoneaza cu patrunjel si se serveste cald alaturi de o garnitura.Eu am facut drept garnitura orez integral cu boabe de porumb.
Este un deliciu.
Pofta buna!
Si vor urma si alte retete pe baza de pescarie...............)))))................numa' sa prinda George peste.........)))) dar pentru asta sa-i uram FIR INTINS!
Cand nu prinde eu ii spun sa nu fie suparat, ca daca nu are noroc la balta atunci are noroc in dragoste!!!!!!!!!!!!!!!!!!........................ha,ha,ha.
Pofta buna!

6 comentarii:

  1. Noroc mare ai tu Maria cu George al tau care prinde peste...are noroc in dragoste sotul tau...ca la cate mancaruri ii faci n'ar putea sa fie altfel. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ne completam unul pe altul Lop...............el prinde peste iar eu il gatesc....ha,ha,ha.
    Te pup si te imbratisez cu mult drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. arata grozav pestele tau,imi inchipui ce bun a fost !

    RăspundețiȘtergere
  4. mamaaaa ce fain arata.cred ca voi visa peste cu lamaie astazi.oare cu ce as putea inlocui eu crapul ca nu se prea gaseste la mine?in alta ordine de idei,se pare ca este foarte norocos la pescuit si in dragoste sotul tau.am ramas cu gura cascata la cat peste a prins.pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Pansy, intradevar a fost tare bun mai ales ca a fost proaspat si............ca era prins de George............ha,ha,ha.
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sarah, poti inlocui foarte bine cu orice fel de peste cred......somn, salau...tu ce peste ai acolo?
    Sarah, sa stii ca nu de fiecare data vine cu tolba plina...........mai sunt si situatii cand sta pe balta si vorba lui" se uita la soare".
    Te pup si te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes