Spanac gratinat




Ingrediente
500 g spanac congelat
150-200 g cascaval
unt cat o nuca
2 oua
2 linguri cu faina
1 pahar cu lapte
1 rosie
cateva fire de patrunjel verde
1 ceapa
sare,piper
Mod de preparare
Ceapa taiata matunt
si spanacul decongelat se calesc in unt.
Se ia de pe foc si se adauga jumatate din cascavalul ras si cele doua linguri cu faina.Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust , se amesteca bine si apoi se adauga laptele.Se amesteca si se pune intr-un vas de yena.
Deasupra se presara restul de cascaval ras
si rondele taiate din rosie.
Ouale se bat bine si se rastoarna deasupra.Presaram patrunjel verde.
Se da la cuptor si se lasa pana se rumeneste bine .Se asezoneaza cu patrunjel verde si se serveste cald.



Pofta buna!

4 comentarii:

  1. Bine ca sunt prima, sa prind si eu o portioara, ca mi-ai facut pofta!
    Arata foarte apetisant!

    RăspundețiȘtergere
  2. tare biune arata!eu mananc spanacul doar crud,dar tare imi face cu ochiul felul asta al tau!

    RăspundețiȘtergere
  3. Geta daca iti face cu ochiul hai si tu la o portie....pup!

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes