Pulpe de pui in sos de lamaie


Ingrediente
10 pulpe de pui
3-4 catei de usturoi
3 lamai
rosmarin uscat
ulei de masline
supa  de pasare
3-4 foi de dafin
sare,piper macinat
marar verde
Mod de preparare
Se curata pulpele,se spala si se lasa la scurs.Se amesteca usturoiul pisat cu rosmarinul ,se desprinde cu grija pielea de pe pulpe si se introduce amestecul de mai sus.
Separat facem urmatorul amestec:stoarcem zeama de la 2 lamai si o amestecam cu 3-4 linguri de ulei de masline,ierburi de provance ,sare si piper.Asezam pulpele de pui intr-o tava si apoi turnam acest amestec peste ele.Acoperim tava cu folie si dam la frigider pentru circa 2-3 ore.Scoatem apoi de la frigider tava,asezam printre bucatile de pulpe rondele de lamaie,foi de dafin si boabe de piper.Turnam o cana cu supa de pasare peste pulpe si dam la cuptor .
Daca mai este nevoie putem sa mai adaugam supa de carne.Tinem pana cand pulpele sunt bine facute si frumos rumenite.
Scoatem din cuptor, asezonam cu marar verde si servim alaturi de o salata si o garnitura.
Pofta buna!

22 comentarii:

  1. Super bun!!!Pregateste masa!Vin acum:)Pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine arata! Imi dai si mie una? Dau la schimb ce-ti place tie de pe blogul meu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce bune trebuie sa fie cu lamaie.Mie imi place tare mult lamaia.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. arata foarte bine si este delicios!
    :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai scos din cuptor, ai facut garnitura si salata? Eu deja m-am pornit si am rabdare sa astept pina pui tu masa !!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Arata fantastic!

    Daca doresti, te invit sa participi la provocarea lunii noiembrie "Dulce Romanie" (detalii la mine pe blog). Eu te astept cu drag!

    O seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  7. As incerca si eu sosul asta ca imi place tare mult lamaia chiar si la fripturi!Pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. arata grozav.dar gustul sosului nu e prea acru cu 3 lamai ?

    RăspundețiȘtergere
  9. Mi-ai facut o poftaaaaa!! sunt grozave!!! pupici si un week-end minunat!

    RăspundețiȘtergere
  10. Aiaiaiiii! Ce bunatate ne-ai pregatit iar! Salivez de numa, asa delicios arata! Pup Medi draga! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  11. Licuta,masa e pregatita,te astept cu drag.
    O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  12. Andrei,te servesc cu drag.Multumesc de vizita si te mai astept!

    RăspundețiȘtergere
  13. Daniela,am vazut ca tu ai facut garnitura asa ca nu veni cu mana goala,vino cu garnitura si de salata vom vedea cine ne-o mai da,,,,,,,hihihi.
    Pup Daniela si o zi minunata iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  14. Multumesc de invitatie,Alexandrina!Ma duc sa vad despre ce este vorba.pup!

    RăspundețiȘtergere
  15. Este un pic acrisor Teo,daca iti place merita incercat.

    RăspundețiȘtergere
  16. Pansy, am folosit zeama doar de la 2 lamai.....nu prea mari si nici foarte zemoase,cealalta lamaie am taiat-o felii.Este un pic acrisor intradevar dar nu foarte acru.

    RăspundețiȘtergere
  17. Multumesc,Anto............si tie la fel!

    RăspundețiȘtergere
  18. Corina, esti o draguta......pup si eu si o zi frumoasa iti doresc!

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes