Tartine cu pasta de peste

Sunt delicioase..........Ingrediente
2 cutii file de macrou in ulei
2 fire de ceapa
o mana de porumb din conserva
zeama de lamaie
1 legatura de marar
sare, piper
un pachet de mini-toast
Mod de preparare
Asa arata fileurile de macrou in ulei.
Punem fileurile de macrou intr-un vas mai inalt.

Stoarcem zeama de lamaie(dupa gust),adaugam ceapa si mararul taiate marunt.
Mixam cu blenderul vertical pana cand obtinem o crema.
Condimentam cu sare si piper si adaugam boabele de porumb din conserva spalate sub jet de apa si apoi scurse .
Amestecam bine pentru o buna omogenizare.Dam la rece circa 30 min.
Scoatem din frigider si spritam pe feliile de mini-toast pasta de peste.


Pofta buna!

8 comentarii:

  1. Excelent arata si e super combinatia ! Imi era dor sa te vizitez :) sa ma servesc cu bunatti de la tine , acum am terminat cu hainareaal si ma pun si eu pe treaba.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce pofta me-ai facut ,mai ales cu poza de la antet!Pestele sarat si afumat este preferatul meu,azi toata ziua o sa-mi ploaie in gura!

    RăspundețiȘtergere
  3. super tartinele tale ! imi place si poza de intampinare de pe blog !

    RăspundețiȘtergere
  4. nemaipomenite tartinele...as luat si eu una, am voie? pupiciiii!

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu ma intrebam ce este cu tine Sylvia.............ma bucura ,ca de fiecare data de-altfel,vizita ta.O seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  6. Janet, mie imi place pestele sub orice forme...........sunt mare fan peste.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pansy, multumesc de vizita si comentariu.Pup1

    RăspundețiȘtergere
  8. Diana, pai mai intrebi?..............te rog sa te servesti.Pup!

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes