Coaste de porc afumate dulci-picante

Reteta am luat-o dintr-o revista.
Fragede, aromate...............sunt delicioase.


Ingrediente
1 kg coaste de porc afumate
 500 ml bere blonda
1 pahar cu apa
100 ml sos de soia
ketchup dulce
foi de dafin
piper boabe
ghimbir
sare,piper macinat.
Mod de preparare
Se taie coastele in bucati potrivite si apoi se pun la fiert intr-un amestec de bere si apa .Adaugam cateva frunze de dafin si cateva boabe de piper si lasam circa 30 min . sa fiarba la foc potrivit.
Separat facem un sos din ketchup, sos de soia ,ghimbir, sare si piper macinat
Dupa ce coastele au fiert le scoatem din amestecul de bere si apa, le punem intr-un vas si turnam sosul de mai sus.Lasam la marinat circa 2 ore dupa care le asezam intr-o tava si rasturnam sosul peste ele .
Dam la cuptor pentru circa 20-30 minAm servit cu garnitura de cus-cus si salata de castraveti.
Pofta buna!

8 comentarii:

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes