Pulpa de curcan cu mere la cuptor


Ingrediente:
.2 pulpe mari de curcan
.curry
.rozmarin
.50 ml coniac
.ulei de masline
.3 mere
.un morcov
.1 ardei gras rosu
.sare,piper
Mod de preparare:
Se spala ,se lasa la scurs si apoi se condimenteaza cu curry,rozmarin, sare si piper ambele pulpe.
Un mar se taie felii.Asezam pulpele intr-un tava, desprindem usor pielita (dar nu de tot)si introducem cu grija feliile de mar iar apoi intindem pielea la loc.Stropim cu ulei de masline si coniac, adaugam un pahar cu apa , celelalte 2 mere, morcovul taiat rondele si ardeiul gras taiat feliute.Dam la cuptor si din cand in cand stropim pulpele cu sosul din tava.Lasam pana cand pulpele sunt bine facute si rumene.
Servim cu felii de mere si legume .
Pofta buna!

6 comentarii:

  1. Arata absolut delicios !! Eu am facut spata umpluta cu mere.Ador combinatia.Imi place mult blogul tau.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sunt mare amator de curcan cu mere la cuptor. Mi-ai facut o pofta...

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc de vizita si de aprecieri Ana-Maria.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Barbate si mie imi place aceasta combinatie.

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes