Somn in crusta crocanta cu sos picant de usturoi ,chilli si capere

Pentru iubitorii de peste va invit sa degustati acest preparat care este minunat de bun. Ingrediente:

.4 bucati file de somn
.3 linguri cu malai
.2 linguri cu faina
.ulei pentru prajit
Pentru sos:
.ulei de masline
.5-6 catei de usturoi
.o lingura cu capere
.cateva picaturi sos de chilli
.sare
Mod de preparare:
Fileurile de somn se spala ,se lasa la scurs si apoi se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Dam apoi fileurile prin malai, faina si iarasi malai si apoi prajim.
Separat facem urmatorul sos:pisam usturoiul, adaugam putina sare si frecam cu ulei pana devine cremos.Adaugam cateva picaturi de sos de chilli si cateva capere.
Amestecam bine .
Turnam sosul peste fiecare bucata de peste in parte si servim cu mamaliguta.

Pofta buna!

4 comentarii:

  1. pana la urma tot vin io in vizita la tine.tu cu pestii astia cu care imi imbolnavesti familia ,io cu apa "tonica" !

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu,si eu vin in vizita!eu ador pestele!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pansy, te astept cu apa "tonica".........hihihi.

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes