Bulz cu afumatura

Si cand ma gandesc ca in copilarie si chiar in adolescenta nici nu vroiam sa aud de mamaliga d'apai sa mai si mamanc.................iar acuma asi manca mamaliga si  pe paine.....hahaha...... asa de mult imi place.



Ingrediente
500 g malai
circa 400 ml apa
 200 g carnati taranesti afumati
 150 g haizer afumat
 250 g telemea de vaca
 3 oua
unt pentru uns forma
 ulei
 sare
 Mod de preparare
Pregatim intr-un ceaun mamaliga:punem apa , putina sare si cand apa incepe sa fiarba turnam in ploaie malaiul, amestecand incontinuu pana se obtine o mamaliga bine legata. Separat carnatii si kaizerul se taie in cubulete mici si se prajesc intr-o tigaie cu ulei incins. Intr-un vas(eu am folosit vasul de lut) uns cu putin unt se pune jumatate din cantitatea de mamaliga ,apoi telemeaua data prin razatoare si mai apoi carnatii si kaizerul prajit.Acoperim cu restul de mamaliga.Cu dosul unei linguri se formeaza 3 cuiburi in fiecare punand cate un ou.Dam la cuptor si cand ouale sunt gata facute scoatem.Sevim cald dar este bun si rece cu smantana din abundenta.
Pofta buna!

12 comentarii:

  1. Gand la gand cu bucurie :), doar ca mamaliga mea e putin altfel. Sa va fie de bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place cum arata ! Cred ca sotul meu o sa fie foarte placut surprins cand am sa-l prepar! Lui ii place mult bulzul. Ai un premiu la mine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata bine, suna bine, nu am mancat pana acum, dar im place cum arata...

    RăspundețiȘtergere
  4. ai facut ceva bun si pe mine nu m.ai chemat? :(

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc,Livia!
    Vin pana la tine sa vad cum ai facut tu mamaliga.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Gaby's sa il prepari, cu siguranta ii va placea sotului tau.Multumesc pentru premiu, multumesc ca te-ai gandit la mine.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. maruntica mea cea mica arata cu degetul la bultz si zice ca ii place papitza asta!!!deci o executam si noi curand.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu acum, dar sigur voi face si eu ca tare-mi lasa gura apa!!!!...si...bineinteles dupa reteta ta ca arata foarte bine! Pup!

    RăspundețiȘtergere
  9. delicos bulz ardelenesc:)

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes