Ciorba de gaina de tara

Suntem fan ciorbe atat eu cat si George .................iar aceasta ciorbica este una dintre preferatele noastre.

Ingrediente
una bucata gaina de curte
2 cepe
2 ardei grasi
2 morcovi
pastarnac
bors facut de mama
4-5 rosii
o legatura de leustean
taitei
sare, piper
Mod de preparare:
Tata a sacrificat gaina, mama a jumulit-o , parlit-o, ,portionat-o,imbaiat-o....hahaha.........eu stiu ce io mai fi facut ca mie mi-a dat-o gata doar sa o pun in oala.
Deci gaina portionata merge in oala , acoperim cu apa , adaugam sare si lasam sa fiarba.Se spumeaza din cand in cand .Cand carnea este pe jumatate fiarta se adauga legumele(mai putin rosiile) spalate si taiate marunt.Cand totul este fiert (am scos pulpele si urmeaza sa fac o fripturica din ele) se adauga rosiile date prin razatoare si borsul.Lasam la fiert circa 10-15 min dupa care adaugam taieteii, dam in cateva clocote si tragem de pe foc.Asezonam cu leustean verde.

Cea mai buna ciorba ......pofta buna!

16 comentarii:

  1. perfecta!!!! pup, o zi frumoasa :*

    RăspundeţiȘtergere
  2. Maria, mai sant gaini disponibile de taiat ?

    RăspundeţiȘtergere
  3. Maria si la mine ciorba este pe primul loc,si vreau sa spun ca borsul il fac in casa,il umple al meu barbat,la mine nu se acreste deloc!

    RăspundeţiȘtergere
  4. Ma inscriu la o portie, nu cred ca exista ceva mai bun!!

    RăspundeţiȘtergere
  5. Mandala, cautam, cautam..........hahaha.Pup!

    RăspundeţiȘtergere
  6. Janet si la mine ciorba este nelipsita din frigider.Bors nu fac dar asta pentru ca face mama .Pup!

    RăspundeţiȘtergere
  7. Alexandrina, este cea mai delicioasa ciorba zic eu.Pup!

    RăspundeţiȘtergere
  8. Ti-a placut, da?stiu ca este ciorba ta preferata.

    RăspundeţiȘtergere
  9. Dupa atatea ''uscaturi'' de Paste,mi-e pofta de o ciorba originala,si asta e cea potrivita ca am gaina in congelator:-)))
    Pup Medi.

    RăspundeţiȘtergere
  10. Gaina de tara, hranita natural, este super buna. Iar ciorbita ta are tot ce ii trebuie sa fie delicioasa!

    RăspundeţiȘtergere
  11. Strasnica ciorba! Pacat ca nu prea mai putem procura pasari de tara...

    RăspundeţiȘtergere
  12. exceptionala! ... stiu ce inseamna o ciorba gatita cu pasare de curte. imi lasa gura apa

    RăspundeţiȘtergere
  13. ce bine arata, nu am mai mancat o ciorba asa buna de ceva vreme, sanatoasa, gustoasa si delicioasa, o reteta reusita :)

    RăspundeţiȘtergere
  14. Multumesc frumos de reteta��

    RăspundeţiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes