Ciorba de gaina de tara

Suntem fan ciorbe atat eu cat si George .................iar aceasta ciorbica este una dintre preferatele noastre.

Ingrediente
una bucata gaina de curte
2 cepe
2 ardei grasi
2 morcovi
pastarnac
bors facut de mama
4-5 rosii
o legatura de leustean
taitei
sare, piper
Mod de preparare:
Tata a sacrificat gaina, mama a jumulit-o , parlit-o, ,portionat-o,imbaiat-o....hahaha.........eu stiu ce io mai fi facut ca mie mi-a dat-o gata doar sa o pun in oala.
Deci gaina portionata merge in oala , acoperim cu apa , adaugam sare si lasam sa fiarba.Se spumeaza din cand in cand .Cand carnea este pe jumatate fiarta se adauga legumele(mai putin rosiile) spalate si taiate marunt.Cand totul este fiert (am scos pulpele si urmeaza sa fac o fripturica din ele) se adauga rosiile date prin razatoare si borsul.Lasam la fiert circa 10-15 min dupa care adaugam taieteii, dam in cateva clocote si tragem de pe foc.Asezonam cu leustean verde.

Cea mai buna ciorba ......pofta buna!

16 comentarii:

  1. perfecta!!!! pup, o zi frumoasa :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Maria, mai sant gaini disponibile de taiat ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Maria si la mine ciorba este pe primul loc,si vreau sa spun ca borsul il fac in casa,il umple al meu barbat,la mine nu se acreste deloc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma inscriu la o portie, nu cred ca exista ceva mai bun!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mandala, cautam, cautam..........hahaha.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Janet si la mine ciorba este nelipsita din frigider.Bors nu fac dar asta pentru ca face mama .Pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. Alexandrina, este cea mai delicioasa ciorba zic eu.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ti-a placut, da?stiu ca este ciorba ta preferata.

    RăspundețiȘtergere
  9. Dupa atatea ''uscaturi'' de Paste,mi-e pofta de o ciorba originala,si asta e cea potrivita ca am gaina in congelator:-)))
    Pup Medi.

    RăspundețiȘtergere
  10. Gaina de tara, hranita natural, este super buna. Iar ciorbita ta are tot ce ii trebuie sa fie delicioasa!

    RăspundețiȘtergere
  11. Strasnica ciorba! Pacat ca nu prea mai putem procura pasari de tara...

    RăspundețiȘtergere
  12. exceptionala! ... stiu ce inseamna o ciorba gatita cu pasare de curte. imi lasa gura apa

    RăspundețiȘtergere
  13. ce bine arata, nu am mai mancat o ciorba asa buna de ceva vreme, sanatoasa, gustoasa si delicioasa, o reteta reusita :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Multumesc frumos de reteta��

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes