Conopida cu pesmet la cuptor

De departe de a fi una din legumele mele preferate conopida................dar o gatesc destul de rar si atunci o mananc cu placere.Ingrediente:
.1 conopida
.4 oua
.2-3 carnaciori oltenesti
.4-5 linguri smantana
.unt cat o nuca
.3-4 linguri pesmet
.marar verde
.ulei
.sare ,piper
Mod de preparare:
Conopida se desface in buchetele si se fierbe in apa cu sare.Se lasa la scurs si apoi se aseaza intr-un vas termorezistent uns cu unt si tapetat cu pesmet.
Incingem putin ulei si calim pesmetul cateva minute.
Fierbem ouale, le lasam sa se raceasca . le curatam si apoi le taiem in sferturi.
Taiem carnaciorii bucati potrivite.
Adaugam peste conopida carnaciorii, smantana,ouale,pesmetul si condimentam dupa gust cu sare si piper.Asezonam cu marar verde si dam la cuptor pentru circa 10-15 min.
Servim calda.

Pofta buna!

6 comentarii:

  1. imi place conopida, cred ca-i grozava!!!o seara buna iti doresc :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place ideia si sant fan conopidei...

    RăspundețiȘtergere
  3. Te-am trecut pe lista ,Alexandrina.........hihihi.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc,Dana! O seara frumoasa si tie!

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes