Macrou "imbracat" in foi de varza acra

Pentru ca este ziua de Buna Vestire si pentru ca se mananca peste nu puteam sa nu pregatesc mai ales ca asa dupa cum bine stiti ne place tare mult pestele....................asa ca va invit la masa,va astept , sunteti invitatii mei.
Ingrediente:

.4 bucati macrou
.8 frunze de varza murata
.zeama de lamaie
.1 pahar vin alb sec
.cimbru
.ulei de masline
.sare,piper.
Mod de preparare:

Curatam si apoi spalam bucatile de peste.Presaram cu sare si piper fiecare bucata de peste atat pe interior cat si pe exterior.Stropim cu zeama de lamaie si apoi "imbracam" fiecare bucata de peste in parte in cate 2 foi de varza murata care au fost spalate si desarate in prealabil.Condimentam cu cimbru.Intr-o tava unsa cu ulei de masline asezam pestele si turnam apoi vinul si un pahar cu apa.Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru circa 30 min. dupa care scoatem folia , stropim cu sosul din tava bucatile de peste si dam la cuptor pana cand totul este bine facut si rumen.
Este delicios .
Pofta buna!

9 comentarii:

  1. Foarte interesanta reteta, imi place...

    RăspundețiȘtergere
  2. Super,,tare interesant,,,,,pupp si weekend frumos!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. o idee excelenta...Cred ca are un gust deosebit pestele...

    un weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
  4. Miodrag , am facut-o pentru prima data , mi-a placut tare mult.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc,Mirela! Si tie o seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc de vizita si comentariu Haplea.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ms ptr reteta Medi , acum ma pregatesc sa fac asa ceva ... pupici , fata harnica si vesela .

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes