Prajitura de post cu biscuiti si gem

Foarte usor de "confectionat" si minunat de buna pentru aceste zile de post. Ingrediente
1 cana cu zahar
1 cana cu biscuiti pisati(eu am folosit de ovaz)
1/2 cana cu ulei
2 cani cu faina
1 cana cu apa
1 borcan cu gem(eu am folosit de agrise)
1 lingura rasa cu cafea
un varf de cutit cu sare
zeama de lamaie de la o jumatate de lamaie
2 pliculete zahar vanilat
esenta de vanilie
Pentru decor
zahar pudra
ciocolata de post topita
Mod de preparare
Pisam biscuitii cu mana apoi amestecam cu zaharul.Adaugam faina , cafeaua,sarea si zaharul vanilat.Amestecam bine apoi adaugam gemul si amestecam din nou.Punem pe rand ingredientele lichide si amestecam-apa,uleiul,,esenta de vanilie ,zeama de lamaie si la sfarsit praful de copt dizolvat in putina zeama de lamaie.Obtinem o crema pe care o punem intr-o tava unsa si tapetata cu faina.Dam la cuptor pentru 30-40 min.
Lasam sa se raceasca , scoatem din forma , pudram cu zahar pudra si decoram cu ciocolata de post topita.Taiem rece.


Pofta buna!

4 comentarii:

  1. Si de post se pot face delicii,iata dovada!pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte bine arata,,,,as servi si de asta,,pup!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Flory, asa este, ai perfecta dreptate.Pup si io!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mirela, ce mai astepti ?te rog sa te servesti.

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes