Rosii umplute cu salata de icre "afumata"

Ha,ha,ha.......nu stiam cum sa le denumesc dar pentru ca am folosit macrou afumat mi-a venit ideea sa le spun icre"afumate"

Ingrediente
100 g icre de crap
300 g ulei
 rosii
 apa minerala
 zeama de lamaie
 sare
 1 ceapa mica
 1 macrou afumat
 Mod de preparare
Icrele se curata de pielita si se freaca cu putina sare.Se scurg de apa care s-a format prin sarare.Icrele se pun intr-un vas si se adauga ulei ca la maioneza.Se mixeaza bine.Din cand in cand se adauga zeama de lamaie si apa minerala.Apa minerala are rolul de a le albi si de a le face mai pufoase.La sfarsit se adauga ceapa data prin razatoare si fasii de macrou afumat.Se amesteca bine de data aceasta cu lingura pentru ca fasiile de macrou sa ramana intregi ,deci sa nu se sfarame. Separat rosiile se spala si apoi taiem in partea de sus a fiecarei rosii un capacel cu ajutorul unui cutit special dand astfel forma de nufar rosiei.Cu ajutorul unei lingurite scoatem miezul din interiorul rosiei si lasam penrtu 15-20 min, rosiile la scurs.Umplem apoi fiecare rosie cu salata de icre si acoperim usor cu capacelul decupat anterior.Decoram cu frunze de patrunjel verde.




Pofta buna!

11 comentarii:

  1. Arată foarte bine, as lua si eu o rosie de la tine!
    O zi frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce rosii frumoase, cu o umplutura deosebita.

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata super bine!!! Weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumoase rosiile :) Stii cum facem, una mie una tie, etc :)) weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
  5. sa stii medi ca ne plac si icrele ! si astea amestecate si cu peste afumat trebuie sa fie o nebunie !

    RăspundețiȘtergere
  6. am uitat sa spun ca apa minerala are si rolul extraordinar de a le lega,in cazul in care se taie.

    RăspundețiȘtergere
  7. Gaby,s ma bucur ca iti plac.Te servesc cu mare drag.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. EC de acord cu tine.Zile frumoase si tie.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  9. Pasy, este pentru prima data cand am facut asa si au fost tare bune.Da ai dreptate cu apa minerala.Pup!

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes