Salata de cartofi cu peste afumat

O salata usoara , rapida , minunata pentru zilele de post in care se mananca peste.

 Ingrediente
5-6 cartofi
1-2 cepe(este de preferat ceapa rosie dar eu nu am avut)
1 buc. macrou afumat
o mana de  masline
ulei de masline
zeama de lamaie
marar uscat
sare,piper
patrunjel verde
Mod de preparare
Se spala cartofii si se pun la fiert in coaja intr-un vas cu apa atata cat sa ii acopere.Adaugam in apa putina sare si lasam pana cand acestia sunt fierti(se incearca cu ajutorul unei furculite).Se scurge apa si se lasa sa se racoreasca catofii dupa care se curata de coaja si se taie cubulete mai mari(asa imi place mie). Se pun intr-un vas se presara marar uscat peste ei si se adauga pe rand maslinele, pestele afumat curatat de oase si rupt in bucati potrivite si mai apoi ceapa taiata pestisori.Condimentam cu sare si piper si stropim cu ulei de masline si zeama de lamaie dupa gust.Asezonam cu patrunjel verde.

Pofta buna!

6 comentarii:

  1. Am venit sa-ti ofer un premiu(e la mine pe blog) si plec cu o idee excelenta pentru azi!O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. O salata super, consistenta si are tot ce trebuie in ea, bravo. O zi placuta...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce super arata si ce pofta mi-ai facut.
    Te pup cu drag si-ti doresc o duminica minunata.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mariette, multumesc de comentariu, multumesc de premiu.
    O seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Micul , da o fuga pana la mine si te servesc cu o portie.
    Pup cu mult drag!

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes