Tocanita din piept de pui si gogosari

Tocanita aceasta servita cu mamaliguta este delicios de buna.
Ingrediente:
.2 piepti de pui
.5-6 gogosari
.3 -4 cepe
.3-4 rosii
.ulei
.patrunjel verde
 .sare,piper
 Mod de preparare:
Indepartam pielita de pe pieptul de pui apoi spalam si taiem bucati potrivite(eu unul din piepti l-am dezosat iar pe celalalt nu). Punem intr-o tigaie putin ulei ,lasam la incins iar apoi punem bucatile de carne si le lasam pana se rumenesc pe ambele parti. Scoatem carnea si o punem intr-un vas acoperit iar in uleiul in care am rumenit carnea punem la sotat ceapa taiata marunt si gogosarii taiati fasii.Cand legumele sunt gata sotate le amestecam cu carnea , acoperim cu apa si condimentam cu sare si piper.Lasam la foc mic sa fiarba circa 10-15 min. dupa care adaugam rosiile decojite si date prin razatoare.Mai lasam pana ce scade si apoi tragem vasul de pe foc si asezonam cu patrunjel verde taiat.
Pofta buna!

8 comentarii:

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes