Pulpa de curcan glazurata picant

Ingrediente
4-5 catei de usturoi
1 lingurita pasta de paprika
2 linguri ketchup picant
1-2 linguri pasta  de rosii
1 pahar cu vin alb
boia de ardei dulce
1 lingurita zahar brun
ulei de masline
sare, piper
 Mod de preparare
Pulpa de curcan,se spala ,se sterge de apa cu ajutorul unui prosop absorbant si apoi se condimenteaza .....simplu ....cu sare si piper.Stropim cu putin ulei de masline,aezam carnea intr-o tava  si turnam vinul si un pahar cu apa .Acoperim cu folie de aluminiu tava si dam la cuptor pentru circa30-40 min.
Pentru glazura, amestecam pasta de paprika cu usturoiul zdrobit,cu  ketchup-ul ,cu pasta  de rosii,boiaua de ardei si zaharul.Deci....dupa circa 30-40  minute, deschidem usa cuptorului,scoatem tava cu friptura,indepartam folia de aluminiu si ungem carnea cu un strat de glazura(jumatate din cantitatea "confectionata") si dam la cuptor.Dupa circa 15 min ungem din nou carnea cu cealalta portie de glazura si mai lasam la cuptor aproximativ inca 15-20 min.
O scoatem din cuptor, o lasam sa se raceasca putin, dupa care o taiem si o asezam pe un platou, Am servit alaturi de o garnitura de paste.

Pofta buna!

20 comentarii:

  1. De ceva vreme n-am mai mancat porc! Si nush am asa o senzatie c-o sa trec pe curcan ;)Prea bun e cand il glazuram/marinam cu toate cele!

    RăspundețiȘtergere
  2. Antonina, eu pregatesc carne de porc din ce in ce mai rar si sa stii ca apreciez si imi place tare mult carnea de curcan.
    Te pup si seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. USOR,GUSTOS SI SANATOS
    multe imbratisari!

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca e si picant atunci chiar vin la masa:)Mmm, buna tare!!!Pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte apetisant arata! Ma tenteaza....rau de tot! :))Pup Medi!

    RăspundețiȘtergere
  6. Tare bine arata.Notez si reteta asta.
    Te pup cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  7. Medi, gata ma mut la tine ca la mine in oras nu gasesc curcan. Imi place cum arata, precis a fost o nebunie!
    Te poftesc sa ridici un premiu, pe care ti-l ofer din toata inima pt harnicia ta, te pup.

    RăspundețiȘtergere
  8. Lulu,te pup si iti doresc toate cele bune!Spune-mi te rog ce mai faci.

    RăspundețiȘtergere
  9. Licuta da este picant si te astept la masa deci .Pup si o zi frumoasa de duminica!

    RăspundețiȘtergere
  10. Pup si eu Teo si iti doresc o zi buna si frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  11. Corina, daca te tenteaza da o fuga pana la mine sa te servesc.
    Pup si imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  12. Micul,nici nu stii cat de mult ma bucur ca apreciezi retetele mele.Si eu apreciez vizita ta si multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  13. Lenutica,multumesc pentru aprecieri,multumesc de vizita si nu in ultimul rand pentru premiu.Fug sa vad despre ce este vorba.
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  14. Tare bine arata pulpa de curcan...si trebuie sa fie tare buna daca e si picanta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ca iti place picant Timeea si ce am preparat eu cred ca este pe gustul tau.
      Pup!

      Ștergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes