Budinca cu paste si carne tocata

Povestea o cunostiinta de cat de buna este aceasta budinca..Mi.a spus, asa in mare ,cum o confectioneaza si nu vreau sa stiti cat a trecut si am zis ...start, budinca cu paste si carne tocata.

Ingrediente
500 g paste fusilli
600 g carne porc
4 ardei kapia
4 rosii mici
7 oua
250 g iaurt gras
100 ml lapte
sare
piper macinat
Mai avem nevoie
unt pentru uns tava
3 oua
sare
ulei pentru sotat
Mod de prepare
Fierbem pastele conform instructunilor de pe pachet,apoi le scurgem de apa si le trecem printr-un jet de apa rece.
Le lasam sa se scurga de apa intr-o strecuratoare.
Separate,tocam carnea.
Incingem ulei intr.o cratita mai inalta si sotam ardeiul kapia taiat cubulete.
Adaugam carnea tocata si tinem pe foc pana ce aceasta isi schimba culoarea avand grija sa amestecam din cand in cand.
Dam rosiile prin razatoare ,indepartand astfel cojile ,iar apoi dam prin sita .
Sucul rezultat il adaugam peste carne si lasam la foc mediu circa 10 min.,pana ce scade.
Tragem de pe foc si lasam sa se racoreasca.
Adaugam pastele si amestecam.
Adaugam iaurtul si amestecam.
Batem bine ouale si le incorporam in amestecul de mai sus.
Adaugam si laptele si amestecam.
Potrivim dupa gust de sare si piper.
Ungem o tava() cu unt si punem amestecul.
Nivelam cu ajutorul unei linguri.
Batem cele 3 oua cu un praf de sare si le adaugam deasupra budincii.
Dam la cuptorul preincalzit, la 180 grade si tinem pana cand budinca este bine facuta si frumos rumenita.
     Lasam sa se racoreasca si apoi feliem.
 Se poate servi atat calda cat si rece.

Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes