Bomboane Raffaello cu lapte condensat

Aceste bomboane sunt foarte usor de confectionat si plus de asta nu avem nevoie decat de 3 ingrediente.
Neavand migdale in casa am pus cateva picaturi de esenta de migdale in compozitie pentru aroma.
Laptele condensat l.am achizitionat de la DeLatte DeLattedar il puteti achizitiona din marile supermarket.uri.


Ingrediente
o cutie lapte condensat indulcit (410g)
200 g nuca de cocos
2-3 picaturi esenta de migdale
Pentru decor
aproximativ 50 g nuca de cocos
Mod de preparare
Punem nuca de cocos intr-un bol.
Adaugam laptele condensat
Adaugam si cateva picaturi de esenta de migdale.

Amestecam bine cu ajutorul unei linguri.
Lasam compozitia circa 15-20 min. pentru ca nuca de cocos sa absoarba bine laptele condensat.
Daca vi se pare ca amestecul nu este suficient de tare mai puteti adauga nuca de cocs.
Trecem la formarea bomboanelor.

  1. Luam din compozitie si formam  bilute.

Trecem fiecare biluta in parte prin nuca de cocos si o asezam pe un platou.
Procedam la fel cu toata compozitia.
Mi-au iesit 33 bucati.
Pe cat de usor de facut pe atat de repede de mancat:))
Este indicat sa se pastreze la frigider.

Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes