Ciorba de fasole cu kaizer

Oare este cineva caruia sa nu ii placa aceasta ciorbica?

Ingrediente
250 g fasole alba boabe
2,5 l apa
2-3 morcovi
2 cepe
1/2 telina
2 ardei grasi
2-3 rosii
2-3 linguri bulion
2-3 linguri ulei
175 g kaizer
cateva fire patrunjel
cateva fire leustean
tarhon
sare,piper

Mod de preparare
Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.Adoua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa calduta, schimband 2-3 ape, in ultima apa adaugand putina sare.Se curata ,se spala,se taie legumele si se adauga in oala peste fasole.Se lasa sa fiarba si se adauga apoi rosiile taiate felii,cateva fire de leustean si patrunjel taiate marunt.Separat se taie kaizerul bucati si se caleste in putin ulei impreuna cu o ceapa taiata marunt.Se adauga apoi bulionul,se mai lasa cateva minute la calit dupa care se adauga in ciorba, lasand sa mai dea in cateva clocote.Cand ciorba este gata fiarta se potriveste dupa gust cu sare si piper.Se ia ciorba de pe foc si dupa gust se poate aroma cu tarhon,leustean.
Pofta buna!

5 comentarii:

  1. Daca nu stii cine posteza, sa stii ca sunt Mariana Scarlat. Uite ce nume am acolo.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma apuc imediat de facut, suna de-a dreptul delicios.

    RăspundețiȘtergere
  3. mie nu-mi place cirba, nu am mancat nici un fel de ciorba de aprope un an jumate, ciorba nu are nicio valoare nutritiva spun specialistii in nuritie pentru ca prin fierbere legumele isi pierd toate valorile nutritive

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes