Ciorba cu afumatura si tarhon





Ingrediente
800 g afumatura(eu am folosit coaste afumate)
2-3 cepe
2 ardei grasi
telina
3-4 cartofi
1 legatura de leustean
1 l bors
2-3 morcovi
3-4 rosii
tarhon
sare,piper
Mod de preparare
Se spala, se taie bucati potrivite carnea.Se pune la foc, se lasa sa dea in cateva clocote si se arunca prima apa.Se spala carnea,se pune in oala cu apa si putina sare si se da la foc potrivit.Cand carnea este aproape fiarta se adauga legumele taiate(ceapa,ardeiul,telina,cartofii,morcovul).Cand totul este fiert se adauga rosiile date prin razatoare.Se acreste cu bors si se mai lasa circa 15 min . la fiert.Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.Se ia de pe foc si se aromeaza cu tarhon si leusteam taiat marunt.Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes