Ciorba din piept de pui


Ingrediente
2 piepti de pui
2-3 morcovi
1 ceapa uscata + cateva fire verzi
2 ardei grasi
1 radacina pastarnac
cateva fire telina,cateva fire leustean
2 oua
4-5 rosii
1 l bors
sare
Mod de preparare
Se spala pieptul ,se dezoseaza si se taie cubulete.Se pune la fiert cu putina sare intr-o oala si se acopera cu apa.Se spumeaza ,se lasa sa dea in cateva clocote si apoi se arunca prima apa.Se spala carnea si se pune la fiert in apa calduta impreuna cu legumele taiate marunt si putina sare.Cand totul este fiert se adauga rosiile date prin razatoare si borsul si se mai lasa la fiert circa 15-20 min.Se ia de pe foc,se mai lasa 10 min. dupa care se adauga in ploaie ouale batute spuma la care s-a adaugat verdeata si putina sare.Se serveste calda .Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes