Pulpe de pui cu gutuie

Este toamna, este anotimpul gutuiilor...........)))



INGREDIENTE:
-6 pulpe superioare de pui
-1 gutuie
-250 ml vin alb sec
-boia iute/dulce
-marar uscat
-ulei de masline
-sos de soia
-sare,piper
MOD DE PREPARARE :Se spala carnea,se lasa la scurs si se condimenteaza cu sare,piper,boia iute/dulce,marar uscat si cateva picaturi de sos de soia.Gutuia se taie cubulete.Se aseaza carnea intr-o tava si se stropeste cu cateva picaturi de ulei de masline,se adauga vinul,putina apa si cubuletele de gutuie.Se da la cuptor, la foc potrivit si din cand in cand carnea se mai stropeste cu sosul din tava, adaugand daca mai este nevoie apa.Cand totul este gata se scoate tava din cuptor iar carnea impreuna cu bucatile de gutuie se scot pe un platou.Se serveste calda alaturi de o garnitura.Eu am preferat o garnitura de orez.
Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes