Ciorba de peste

Este o ciorba care ii place tare mult lui George.


Ingrediente
1,5 kg peste(eu am folosit bucati de crap)
2 morcovi
2 cepe
2 rosii
1/4 telina
1 ardei gras
3-4 linguri pasta de tomate
leustean verde
patrunjel verde
bors
o cescuta cu orez
sare
piper macinat
Mod de preparare
Legumele(mai putin rosiile) se curata ,se spala si apoi se taie dupa bunul plac al fiecaruia.Se pun la fiert intr-o oala cu apa ,se sareaza si se lasa  circa 10 min la fiert dupa care se adauga rosiile decojite si taiate cubulete,pasta de tomate si borsul care a fost fiert in prealabil(cantitatea de bors este in functie de cat de acra ne place).Se mai lasa la fiert circa 10 min dupa care se adauga bucatile de peste.Condimentam cu sare si piper dupa gust.Lasam la foc pana cand pestele este bine facut.Separat se fierbe in apa clocotita cu sare,orezul.
Cand carnea este fiarta  se trage oala de pe foc ,se adauga orezul fiert, leusteanul si patrunjelul tocate marunt.
Pofta buna!

1 comentarii:

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes