Cu acest aperitiv care va asigur ca este delicios poti impresiona atat familia cat si musafirii.
6 pulpe superioare de pui dezosate
6 felii bacon
3 carnaciori oltenesti
2 catei de usturoi
100 ml vin
1 lingurita de zahar
2 linguri ulei de masline
cimbru
sare,piper
boia
Mod de preparare
Pulpele se spala, se indeparteaza pielita si se bat putin cu ciocanul. Se prepara urmatorul sos:
Usturoiul zdrobit se amesteca cu sarea,piperul,cimbrul,boiaua ,zaharul,o lingura de ulei si o parte din vin(circa 40 ml).Cu jumatate din acest sos se condimenteaza fiecare bucata de pulpa de pui.
Pe fiecare bucata de pulpa condimentata se pune cate o jumatate de carnacior .
Pe fiecare bucata de pulpa condimentata se pune cate o jumatate de carnacior .
Se ruleaza si apoi se inveleste in cate o felie de bacon. Se prinde in
scobitori.
Rulourile se aseaza intr-o tava in care am turnat cealalta parte de vin ,cealalta lingura de ulei ,putina apa si restul de sos.
Rulourile se aseaza intr-o tava in care am turnat cealalta parte de vin ,cealalta lingura de ulei ,putina apa si restul de sos.
Salut, esti in catalogul blogosferei culinare, felicitari pentru retete !
RăspundețiȘtergereSeara buna!
RăspundețiȘtergereMultumesc de primire si de urari!
Felicitari pentru retete. Gasesc minunat blogul. Il urmaresc cu mare interes.
RăspundețiȘtergereSeara buna!
RăspundețiȘtergereMultumesc pentru cuvintele frumoase adresate si pentru vizita.Oricand esti binevenita si ma bucura prezenta ta.
Hallo Maria,
RăspundețiȘtergerePe mine ma-u convins Rouladen total. Mai ales cu Cirnäciori din Rominia. Un Deliciu total..
Compliment
Salutäri Jacob
Buna Jacob,
RăspundețiȘtergereMa bucur ca iti plac rulourile mele........am folosit niste carnaciori semiafumati, intradevar buni,buni de tot.
Multumesc de vizita!
yummy yummy vreau si eu..pot sa gust putin??
RăspundețiȘtergereBuna,Sarah
RăspundețiȘtergereTe rog sa te servesti,esti invitata mea.
Multumesc de vizita si te mai astept cu mare drag!
O zi si o saptamana buna!