O reteta care mie imi place foarte, foarte mult..................un altfel de pane..............))))
INGREDIENTE:
-4 bucati file de pangasius(se poate folosi si file de cod, de somon etc.) -2 linguri pesmet -1 lingura de cascaval ras -coaja rasa de la o lamiae -marar verde tocat marunt -putina boia dulce -2 oua-sare -2 catei de usturoi -zeama de la o lamiae -2 linguri de vin alb -ulei de palmier
MOD DE PREPARARE:
Se spala fileurile si se lasa la scurs.Se face urmatorul amestec:pesmetul se amesteca cu cascavalul,coaja de lamaie,mararul,boiaua,sarea si ouale batute.Separat se amesteca zeama de lamaie cu vinul si usturoiul zdrobit.
Fiecare bucata de fileu se cufunda in sosul de lamaie si apoi se trece prin amestecul de pesmet.Se prajesc in uleiul incins pe ambele parti si apoi se scot pe o hartie absorbanta.
Se serveste cald cu lamaie si diferite garnituri.Pofta buna!
-4 bucati file de pangasius(se poate folosi si file de cod, de somon etc.) -2 linguri pesmet -1 lingura de cascaval ras -coaja rasa de la o lamiae -marar verde tocat marunt -putina boia dulce -2 oua-sare -2 catei de usturoi -zeama de la o lamiae -2 linguri de vin alb -ulei de palmier
MOD DE PREPARARE:
Se spala fileurile si se lasa la scurs.Se face urmatorul amestec:pesmetul se amesteca cu cascavalul,coaja de lamaie,mararul,boiaua,sarea si ouale batute.Separat se amesteca zeama de lamaie cu vinul si usturoiul zdrobit.
Fiecare bucata de fileu se cufunda in sosul de lamaie si apoi se trece prin amestecul de pesmet.Se prajesc in uleiul incins pe ambele parti si apoi se scot pe o hartie absorbanta.
Se serveste cald cu lamaie si diferite garnituri.Pofta buna!
o minunatie trebuie sa fie aceasta reteta !
RăspundețiȘtergereDiana, are un alt gust decat cel de pane obisnuit...........este intradevar gustos.Multam de vizita!
RăspundețiȘtergereHallo Maria,
RăspundețiȘtergeresie eu sint condamnat sä fac Bunätatea asta.
Este o Mincare preferatä a Fetitei mele..Foarte gustos.
Salutäri Jacob
Buna,
RăspundețiȘtergereMai facut sa rad cand ai zis ca esti"condamnat" .Tu faci aceste paneuri in tigaie sau le bagi la cuptor?Eu fac ambele variante , de data aceasta insa le-am prajit in tigaie.
Fetita ta merita sa te puna la astfel de "chinuri"!!!!!!Sa-ti traiasca , sa fie sanatoasa , sa te bucuri de ea.
Pe curand!
Chiar asta vroiam sa intreb, daca merge sa le bag in cuptor? Mi-ai raspuns deja. Cred ca sunt ffff bune! Felicitari, Medy, pentru retetele tale deosebite! Pup!
RăspundețiȘtergereMultumesc de vizita si aprecieri Mari.Ma bucura de fiecare data vizita ta .
RăspundețiȘtergereO zi si o saptamana buna!