Nu sunt fan paste dar atunci cand le mananc le mananc cu placere daca sunt pregatite pe gustul meu.
Ingrediente
250 g gnocchi
3-4 linguri de ulei
1 ceapa
1 ardei gras
3 rosii
75 g mozzrella
cateva frunze de busuioc
1 catel de usturoi zdrobit
Mod de preparare
Intr-o tigaie se pune uleiul,se incinge si se caleste ceapa si ardeiul taiate marunt si usturoiul zdrobit.Se adauga rosiile taiate cubulete si putina apa.Se fierbe circa 10-15 min. pana cand sosul se ingroasa.Se adauga busuiocul. Separat se fierbe gnocchi conform instructiunilor de pe pachet si apoi se lasa la scurs .
250 g gnocchi
3-4 linguri de ulei
1 ceapa
1 ardei gras
3 rosii
75 g mozzrella
cateva frunze de busuioc
1 catel de usturoi zdrobit
Mod de preparare
Intr-o tigaie se pune uleiul,se incinge si se caleste ceapa si ardeiul taiate marunt si usturoiul zdrobit.Se adauga rosiile taiate cubulete si putina apa.Se fierbe circa 10-15 min. pana cand sosul se ingroasa.Se adauga busuiocul. Separat se fierbe gnocchi conform instructiunilor de pe pachet si apoi se lasa la scurs .
Imi place tare mult cum arata.
RăspundețiȘtergereO idee buna.
Sunt si buna ,Silvia.
RăspundețiȘtergerePup!
Nu am facut cam de un an gnocchi!ce bine arata!
RăspundețiȘtergereMedi mi+am facut tema!!!
Te pup!
Mariana, esti eleva silitoare ..........calificativul meu este foarte bine.
RăspundețiȘtergereTe pup!