Nu sunt fan paste dar atunci cand le mananc le mananc cu placere daca sunt pregatite pe gustul meu.
Ingrediente
250 g gnocchi
3-4 linguri de ulei
1 ceapa
1 ardei gras
3 rosii
75 g mozzrella
cateva frunze de busuioc
1 catel de usturoi zdrobit
Mod de preparare
Intr-o tigaie se pune uleiul,se incinge si se caleste ceapa si ardeiul taiate marunt si usturoiul zdrobit.Se adauga rosiile taiate cubulete si putina apa.Se fierbe circa 10-15 min. pana cand sosul se ingroasa.Se adauga busuiocul.
Separat se fierbe gnocchi conform instructiunilor de pe pachet si apoi se lasa la scurs .
250 g gnocchi
3-4 linguri de ulei
1 ceapa
1 ardei gras
3 rosii
75 g mozzrella
cateva frunze de busuioc
1 catel de usturoi zdrobit
Mod de preparare
Intr-o tigaie se pune uleiul,se incinge si se caleste ceapa si ardeiul taiate marunt si usturoiul zdrobit.Se adauga rosiile taiate cubulete si putina apa.Se fierbe circa 10-15 min. pana cand sosul se ingroasa.Se adauga busuiocul.


Imi place tare mult cum arata.
RăspundețiȘtergereO idee buna.
Sunt si buna ,Silvia.
RăspundețiȘtergerePup!
Nu am facut cam de un an gnocchi!ce bine arata!
RăspundețiȘtergereMedi mi+am facut tema!!!
Te pup!
Mariana, esti eleva silitoare ..........calificativul meu este foarte bine.
RăspundețiȘtergereTe pup!