Rulouri din pulpe de pui umplute cu carnaciori si invelite in bacon

Cu acest aperitiv care va asigur ca este delicios poti impresiona atat familia cat si musafirii.

Ingrediente
6 pulpe superioare de pui dezosate
6 felii bacon
3 carnaciori oltenesti
2 catei de usturoi
100 ml vin
1 lingurita de zahar
2 linguri ulei de masline
cimbru
sare,piper
boia
Mod de preparare
Pulpele se spala, se indeparteaza pielita si se bat putin cu ciocanul. Se prepara urmatorul sos:
Usturoiul zdrobit se amesteca cu sarea,piperul,cimbrul,boiaua ,zaharul,o lingura de ulei si o parte din vin(circa 40 ml).Cu jumatate din acest sos se condimenteaza fiecare bucata de pulpa de pui.
Pe fiecare bucata de pulpa condimentata se pune cate o jumatate de carnacior . 
Se ruleaza si apoi se inveleste in cate o felie de bacon. Se prinde in scobitori.
Rulourile se aseaza intr-o tava in care am turnat cealalta parte de vin ,cealalta lingura de ulei ,putina apa  si restul de sos.
Se da la cuptor.Rulourile se stropesc din cand in cand cu sosul din tava si se intorc pe cealalta parte pentru o rumenire uniforma. Cand sunt rumenite pe ambele parti se scoate tava din cuptor.
     Se pot servi atat calde cat si reci.
Pofta buna!

8 comentarii:

  1. Salut, esti in catalogul blogosferei culinare, felicitari pentru retete !

    RăspundețiȘtergere
  2. Seara buna!
    Multumesc de primire si de urari!

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari pentru retete. Gasesc minunat blogul. Il urmaresc cu mare interes.

    RăspundețiȘtergere
  4. Seara buna!
    Multumesc pentru cuvintele frumoase adresate si pentru vizita.Oricand esti binevenita si ma bucura prezenta ta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Hallo Maria,
    Pe mine ma-u convins Rouladen total. Mai ales cu Cirnäciori din Rominia. Un Deliciu total..
    Compliment
    Salutäri Jacob

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna Jacob,
    Ma bucur ca iti plac rulourile mele........am folosit niste carnaciori semiafumati, intradevar buni,buni de tot.
    Multumesc de vizita!

    RăspundețiȘtergere
  7. yummy yummy vreau si eu..pot sa gust putin??

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna,Sarah
    Te rog sa te servesti,esti invitata mea.
    Multumesc de vizita si te mai astept cu mare drag!
    O zi si o saptamana buna!

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes