Ingrediente
1/2 buc. ied
1 pahar de vin alb sec
ulei de masline
1 morcov
1 rosie
1/2 lamaiecimbru
rozmarin
boia
1 legatura patrunjel
2-3 catei de usturoi
2-3 fire de usturoi verde
piper boabe
1 lingurita Maggi Secretul gustului www.maggi.ro.
Mod de preparare
Se curata de pielite, se spala bucata de ied si apoi se inteapa din loc in loc si se impaneaza cu usturoi.
Se condimenteaza dupa gust cu sare,piper,cimbru, rozmarin,boia si Maggi Secretul gustului.
Se stropeste cu putin ulei de masline si se aseaza intr-o tava in care se pune vinul, o cana cu apa,morcovul, rosia, lamaia ,(toate taiate rondele),boabele de piper si patrunjelul verde. Se da la cuptor si din cand in cand se mai stropeste cu zeama din tava.
Se lasa sa se rumeneasca bine , se scoate din cuptor si se serveste alaturi de o garnitura.Pofta buna!
1/2 buc. ied
1 pahar de vin alb sec
ulei de masline
1 morcov
1 rosie
1/2 lamaiecimbru
rozmarin
boia
1 legatura patrunjel
2-3 catei de usturoi
2-3 fire de usturoi verde
piper boabe
1 lingurita Maggi Secretul gustului www.maggi.ro.
Mod de preparare
Se curata de pielite, se spala bucata de ied si apoi se inteapa din loc in loc si se impaneaza cu usturoi.
Se condimenteaza dupa gust cu sare,piper,cimbru, rozmarin,boia si Maggi Secretul gustului.
Se stropeste cu putin ulei de masline si se aseaza intr-o tava in care se pune vinul, o cana cu apa,morcovul, rosia, lamaia ,(toate taiate rondele),boabele de piper si patrunjelul verde. Se da la cuptor si din cand in cand se mai stropeste cu zeama din tava.
Se lasa sa se rumeneasca bine , se scoate din cuptor si se serveste alaturi de o garnitura.Pofta buna!
foarte interesanta reteta.o notez si o voi incerca cu siguranta.
RăspundețiȘtergereps:multumesc mult pentru premii
pupici
Sarah , ma bucur ca iti place............sa stii ca este tare gustos.
RăspundețiȘtergerePup!
Si mie imi place carnea de ied, am chiar vreo 3 retete.
RăspundețiȘtergere