Friptura de ied impanata cu usturoi


Ingrediente
1/2 buc. ied
1 pahar de vin alb sec
ulei de masline
1 morcov
1
rosie
1/2 lamaie
cimbru
rozmarin
boia
1 legatura
patrunjel
2-3 catei de
usturoi
2-3 fire de usturoi verde
piper boabe

1 lingurita Maggi Secretul gustului www.maggi.ro.
Mod de preparare
Se curata de pielite, se spala bucata de ied si apoi se inteapa din loc in loc si se impaneaza cu
usturoi.
Se condimenteaza dupa gust cu
sare,piper,cimbru, rozmarin,boia si Maggi Secretul gustului.
Se stropeste cu putin ulei de masline si se aseaza intr-o tava in care se pune vinul, o cana cu apa,morcovul, rosia, lamaia ,(toate taiate rondele),boabele de piper si patrunjelul verde. Se da la cuptor si din cand in cand se mai stropeste cu zeama din tava.
Se lasa sa se rumeneasca bine , se scoate din cuptor si se serveste alaturi de o garnitura.
Pofta buna!

3 comentarii:

  1. foarte interesanta reteta.o notez si o voi incerca cu siguranta.
    ps:multumesc mult pentru premii
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Sarah , ma bucur ca iti place............sa stii ca este tare gustos.
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie imi place carnea de ied, am chiar vreo 3 retete.

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes