Pulpe inferioare de pui imbracate in foietaj

Probabil ca v-ati dat seama din postarile mele ca imi plac foietajele..................asa ca ,inca o reteta cu foietaj.


Ingrediente
1 pachet aluat foietaj
8 buc. pulpe inferioare(sau cate doriti)
8 felii branza topita feliata
1 ou
seminte (mac,
susan,dovleac......ce preferam)
faina
sare, piper
Mod de preparare :
Se indeparteaza pielita de pe pulpe si apoi se pun intr-un vas,la fiert cu apa si putina
sare. Dupa ce sunt bine fierte se scot ,se lasa putin sa se racoreasca si apoi se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Pe o plansa pe care am presarat putina faina se intinde aluatul si se presara si el cu faina.
Se taie bucati patrate.
Pe fiecare patrat se pune cate o felie de branza topita(patratul de aluat trebuie sa fie mai mare decat felia de branza topita) si apoi pulpa.
Se "imbraca" bine pulpa in aluat astfel incat sa nu se desfaca ,ungem cu ou batut si presaram cu seminte.

6 comentarii:

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes