Chiftelute cu susan

Ingrediente
500 g carne de porc
2 oua
2 cepe
4-5 catei de usturoi
marar
faina
susan
putina apa minerala.
ulei de masline.
sare
piper
Mod de preparare
Se trece prin masina de tocat carnea si odata cu ea ceapa si usturoiul. Se adauga apoi ouale si mararul.Se amesteca bine cu mana.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Se adauga putina apa minerala (le face mai pufoase).Se amesteca bine.

Cu mana inmuiata in apa se formeaza bilute care se tavalesc prin susan apoi se aseaza in forme de briose unse cu putin ulei si tapetate cu faina.Se da la cuptor pana se rumenesc .
Se servesc atat calde cat si reci ca atare sau alaturi de o garnitura si o salata.
Pofta buna!

4 comentarii:

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes