Salata de dovlecei cu patrunjel



Ingrediente
2 dovlecei tineri
4-5 catei de usturoi
1 legatura patrunjel verde
ulei de masline
sare, piper
zeama de lamaie
Mod de preparare
Se spala, se curata , se taie cubulete dovleceii si se soteaza in uleiul incins.Cand sunt usor rumeniti se adauga usturoiul zdrobit si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se mai lasa 2-3 min pe foc.Se scot apoi pe un platou , se stropesc cu zeama de lamaie si se asezoneaza cu mult patrunjel verde taiat marunt.
Este o mancare tare buna de post si nu numai.
Pofta buna!

6 comentarii:

  1. o idee minunata pentru ziua de azi...o zi minunata!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce mancarica proaspata si lejera, pe sufletul meu, pupici.

    RăspundețiȘtergere
  3. Apetisant arata mincarea ta de dovlecei.....la mine nu se maninca decit pane!
    O zi minunata!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu sunt mare amatoare de dovlecei Janet(sub orice forma).....George insa nu.........)))

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes