Pastrama de oaie si muschiulet de berbecut la gratar

Este perioada conservelor de toamna dar si a pastramei si a mustului.Asa ca va invit la o pastrama de oaie si muschiulet de berbecut stropite cu un vin de buturuga(in lipsa mustului).Ingrediente:
1,5 kg pastrama de oaie gata pregatita
4 buc. muschiulet de berbecut
1 capatana de usturoi
sare, piper
Mod de preparare:
Se taie pastrama in bucati potrivite .Muschiuletul se cresteaza din loc in loc.
Pregatim jaratecul ,ungem gratarul cu o bucata de slanina si apoi asezam bucatile de carne.Pregatim un mujdei de usturoi(usturoi, apa, sare, piper) cu care stropimdin cand in cand carnea .O intoarcem pe ambele parti iar cand este gata facuta servim cu mamaliguta si acompaniem cu un pahar cu vin de buturuga.
Un deliciu.


Pofta buna!

6 comentarii:

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes