Piept de pui cu rosii gratinat

Foarte usor pentru un pranz sau o cina .

Ingrediente:
.2 piepti de pui
.1 rosie
.cascaval
.sare, piper
Mod de preparare:
Se spala carnea , se cresteaza in 3-4 locuri, se condimenteaza cu sare si piper si se pune pe gratar.
Cand este gata fripta ,carnea se aseaza intr-o tava tapetata cu unt .
Se rade cascaval peste carne si se aseaza cateva rondele de rosie.Se da la cuptor si se tine pana cand cascavalul incepe sa se topeasca.

Se serveste cald.............noi am servit alaturi de o salata de varza.
Pofta buna!

4 comentarii:

  1. Tare bun mai este....sub cascaval ,eu as pune niste sote de ciuperci!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bunatate ai facut.....si ce harnicuta ai fost si pe blogul tau :) multi pupici.

    RăspundețiȘtergere
  3. Janet, fara ciuperci...........nu mananc.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sylvia, am foarte multe retete de postat pe blog, am fost cam lenesa asta vara.Pup!

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes