Pulpe de pui cu vin si mujdei de usturoi la cuptor

Cand nu ai timp sau chef de stat in bucatarie.......simplu, rapid,gustos.Ingrediente
10 pulpe inferioare de pui
ulei de masline
3-4 catei de usturoi
zeama de lamaie
1 pahar vin alb
oregano
sare , piper
Mod de preparare:
Pulpele de pui se spala , se lasa la scurs , se stropesc cu ulei de masline si se condimenteaza cu sare, piper , oregano.Se aseaza apoi  intr-o tava unsa cu putin ulei de masline si turnam vinul peste ele.Facem un mujdei de usturoi din cateii de usturoi ,ulei si putina zeama de lamaie si ungem fiecare bucata de carne cu acest mujdei..Dam la cuptor si lasam pana cand pulpele se rumenesc iar sosul din tava scade.
Servim cu o garnitura si o salata.Eu am preferat sa fac o garnitura de cus-cus.

Pofta buna!

2 comentarii:

  1. doamna....cam vechi pulpele matale :))))) din august??or fi ca hamburgherul de la mc donalds,nu se strica :))) glumesc desigur,am facut si eu ceva asemanator...te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Eluco, esti cu ochii pe mine sau mai bine zis pe pulpele mele....hihihi.

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes