Premiu de la Daniela.

Nu cu mult timp in urma blogul Danielei(Vegetarian gustos si sanatos) a implinit frageda varsta de 1 an.Doresc si cu aceasta ocazie sa ii transmit Danielei la cat mai multe bunaciuni.............imi place tare mult sa o urmaresc , imi plac in mod deosebit painicile ei . Cu aceasta ocazie Daniela a tinut sa premieze doua persoane care o urmaresc(o romanca si o spanioloaica(ea locuind actualmente in Spania)) prin tragere la sorti.Ei bine , romanca norocoasa a fost nimeni alta decat...................EU.Premiul a constat intr-o Carte de bucate a Centrului Lifestyle Herghelia care are nici mai mult nici mai putin decat 400 de retete fara colesterol si un semn de carte confectionat chiar de Daniela.
Sunt convinsa ca aceasta carte imi va fi de mare ajutor in bucatarie , deja am rasfoit-o si sunt nerabdatoare sa pun in practica retetele din carte.M-am bucurat tare mult pentru acest premiu, atat pentru carte cat si pentru semnul de carte ,pentru acesta din urma cu atat mai mult cu cat este confectionat chiar de mainile dibace ale Danielei...........................muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuultumesc draga mea Daniela.Pup!

8 comentarii:

  1. Medi felicitari, esti o norocoasa! Dar sti de ce? Pt ca esti o fiinta prietenoasa, simpatica si lipicioasa, ma bucur pt tine, ma bucur ca te-am cunoscut si ca esti prietena mea. Sa ne incanti cu retete din minunata carte a Danielei, care a facut o alegere cum nu se putea mai buna.

    RăspundețiȘtergere
  2. Offffffff, am scris un comentariu care s-a pierdut. Incerc iar, sper sa iasa. Medi, te felicit pt premiu. Daniela a facut o alegere minunata! Sper sa ne incanti cu retete minunate si sanatoase din frumosul tau premiu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Medi felicitari pt premiu. Daniela, te asigur ca ai facut o alegere buna! Medi ma chinui de cateva zile sa scriu un comentariu dar nu am reusit, voiam sa te chem dupa un premiu. Te astept cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  4. Lenutica , multumesc pentru cuvintele frumoase............la fel de mult ma bucur si eu ca am avut ocazia sa ne cunoastem.Pup!

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes