Caras cu sos de rosii si capere,la cuptor

Nu-i asa ca o masa de peste este binevenita oricand? Ingrediente: .1 caras potrivit
.ulei de masline
 .un pahar mic cu vin alb
 .2-3 rosii
 .1 ardei gras
.1 dovlecel mic
.cateva rosii cherry
 .1/2 lamaie
 .2-3 catei de usturoi
.o lingura de capere
 .o legatura de patrunjel
.cimbru
 .sare,piper
Mod de preparare:
Curatam si spalam pestele.Il condimentam cu sare si piper .Il asezam intr-o tava si asternem combinat rondele de dovlecel si fasii de ardei gras . Pregatim un sos din :ulei de masline, vin , rosii decojite si date prin razatoare,zeama de lamaie, usturoi zdrobit,cimbru si capere.Amestecam totul bine si turnam apoi peste peste.Pastram cateva linguri de sos cu care umplem burta pestelui .Dam la cuptor si din cand in cand stropim pestele cu sosul din tava.Lasam circa 45-50 min. pana cand pestele este bine facut si rumenit.
Asezam totul pe un platou , asezonam cu patrunjel verde si servim.Pofta buna!

2 comentarii:

  1. Bine aţi venit la poloneză ; ))
    Ai un blog foarte frumos şi fermecător, minunat, trimite Kisses ** şi sper că mă veţi vizita pe blog-ul meu; ^ ^
    Cele mai bune urări şi sărutări, ♥ **

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc de vizita si aprecieri!
    Cu draga placere te voi vizita si eu.

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes