Ciorba de dovlecei dreasa cu ou

O ciorbica usoara , aromata si gustoasa.Ingrediente
3-4 dovlecei tineri
2 cepe
2 morcovi
2 ardei grasi
3-4 rosii
1 litru bors
2 oua
o legatura leustean
sare
Mod de preparare
Taiem cubulete dovleceii si ardeiul gras, ceapa o taiem marunt , morcovul il dam prin razatoare si punem la fiert in apa cu putina sare.Eu am avut putina grasime de la o zburatoare de casa(o gaina adica............hihihi) si am pus putina ca sa ii dea gust si culoare.Lasam sa fiarba legumele si apoi adaugam rosiile decojite si date prin razatoare si borsul.Lasam sa mai fiarba circa 10-15 min apoi adaugam ouale batute bine , potrivim de sare si asezonam cu leustean.
Foarte buna!

Pofta buna!

4 comentarii:

  1. Medi, tare-mi place ciorba ta, bine ca sunt prima. Ai un premiu la mine, te astept cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  2. Tare bine arata,,,super idee cu dovlecel,nu am facut anul asta,,,,pupp!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mirela, nici eu nu am facut anul asta, este o reteta de anul trecut.

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes