Pulpe de pui aromate

Minunate pentru o cina in doi.

Ingrediente:
.5 pulpe de pui
3-4 catei de usturoi
.2-3 rosii
.ulei de masline
.1 pahar cu vin alb
.cimbru
.cateva fire de patrunjel verde
.cateva frunze de dafin
.sare, piper
Mod de preparare:
Se taie usturoiul si se amesteca cu rosiile taiate cubulete, patrunjelul taiat marunt si cimbrul .Adaugam putin ulei de masline , condimentam dupa gust cu sare si piper si omogenizam bine.Ungem cu acest amestec fiecare bucata de pulpa in parte si lasam la rece circa 2 ore dupa care asezam intr-un vas , adaugam o cana cu apa, cateva frunze de dafin si dam la cuptor.Cand pulpele incep sa se rumeneasca adaugam vinul si lasam sa scada.Servim friptura calda alaturi de o garnitura si o salata.........eu am ales drept garnitura orez cu legune.
Pofta buna!

4 comentarii:

  1. Arata placut la vedere si te imbina sa gusti....

    RăspundețiȘtergere
  2. super bine arata,de gust nici ca ma indoiesc Maria,puuuuuuuuup

    RăspundețiȘtergere
  3. Miodrag, te rog sa te asezi la masa si sa gusti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu te pup Nadina si multumesc de vizita.

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes