Pulpe de pui aromate

Minunate pentru o cina in doi.

Ingrediente:
.5 pulpe de pui
3-4 catei de usturoi
.2-3 rosii
.ulei de masline
.1 pahar cu vin alb
.cimbru
.cateva fire de patrunjel verde
.cateva frunze de dafin
.sare, piper
Mod de preparare:
Se taie usturoiul si se amesteca cu rosiile taiate cubulete, patrunjelul taiat marunt si cimbrul .Adaugam putin ulei de masline , condimentam dupa gust cu sare si piper si omogenizam bine.Ungem cu acest amestec fiecare bucata de pulpa in parte si lasam la rece circa 2 ore dupa care asezam intr-un vas , adaugam o cana cu apa, cateva frunze de dafin si dam la cuptor.Cand pulpele incep sa se rumeneasca adaugam vinul si lasam sa scada.Servim friptura calda alaturi de o garnitura si o salata.........eu am ales drept garnitura orez cu legune.
Pofta buna!

4 comentarii:

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes