Ceafa de porc marinata la gratar

Ceafa de porc ramane preferata mea chiar daca o mananc destul de raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar.

Ingrediente
4 bucati ceafa de porc
un pahar cu vin alb sec
1 lingura ulei de masline
4 catei de usturoi
cimbru
rozmarin
1 lingura rasa cu zahar
sare,piper
Mod de preparare
Intr-un vas amestecam vinul,uleiul de masline,usturoiul zdrobit,cimbrul, rozmarinul,zaharul , sarea si piperul.Potrivim marinata cu condimente dupa gustul fiecaruia. Asezam bucatile de carne intr-un vas si turnam marinata peste ele astfel incat carnea sa fie acoperita de marinata.Acoperim vasul cu o folie si dam la frigider pentru cateva ore bune(3-4) dupa care scoatem carnea si o frigem pe gratar. Servim alaturi de o garnitura (eu am folosit orez) si o salata.
Pofta buna!

6 comentarii:

  1. Ce poate fi mai bun decat o ceafa de porc la gratar?!!! Portia e pentru mine?...:))
    Noapte buna!

    RăspundeţiȘtergere
  2. Este grozava,dar o vreau fara garnitura,doar salata!
    O zi buna!

    RăspundeţiȘtergere
  3. Janet, este orez integral dar daca nu vrei te servesc cum doresti tu.Pup!

    RăspundeţiȘtergere
  4. Mandala, multumesc.......fug sa vad despre ce este vorba.Pup!

    RăspundeţiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes