Ceafa de porc ramane preferata mea chiar daca o mananc destul de raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar.
Ingrediente
4 bucati ceafa de porcun pahar cu vin alb sec
1 lingura ulei de masline
4 catei de usturoi
cimbru
rozmarin
1 lingura rasa cu zahar
sare,piper
Mod de preparare
Intr-un vas amestecam vinul,uleiul de masline,usturoiul zdrobit,cimbrul, rozmarinul,zaharul , sarea si piperul.Potrivim marinata cu condimente dupa gustul fiecaruia. Asezam bucatile de carne intr-un vas si turnam marinata peste ele astfel incat carnea sa fie acoperita de marinata.Acoperim vasul cu o folie si dam la frigider pentru cateva ore bune(3-4) dupa care scoatem carnea si o frigem pe gratar. Servim alaturi de o garnitura (eu am folosit orez) si o salata.
Ce poate fi mai bun decat o ceafa de porc la gratar?!!! Portia e pentru mine?...:))
RăspundețiȘtergereNoapte buna!
Este grozava,dar o vreau fara garnitura,doar salata!
RăspundețiȘtergereO zi buna!
Ai un premiu la mine !
RăspundețiȘtergereNely, te servesc cu drag.Pup!
RăspundețiȘtergereJanet, este orez integral dar daca nu vrei te servesc cum doresti tu.Pup!
RăspundețiȘtergereMandala, multumesc.......fug sa vad despre ce este vorba.Pup!
RăspundețiȘtergere