Crap sicilian

Dedic aceasta reteta Panselutei (http://panseluta-violet.blogspot.com/)si sotului ei dar si tuturor celor care sunteti fan peste.
Va invit la masa!

Ingrediente
2 bucati de crap(cotlete)
2 cepe
2-3 catei de usturoi
un sfert de telina
2-3 rosii
1 pahar de vin alb
 ulei
sare,piper
Mod de preparare
Se spala bucatile de crap si se condimenteaza cu sare . Ceapa si telina taiate marunt, usturoiul zdrobit si rosiile decojite si taiate cubulete mici se pun intr-o tigaie cu ulei incins in care am adaugat si un pahar cu apa.Lasam la foc circa 20 min. dupa care adaugam vinul si condimentam cu sare si piper dupa gust.In sosul obtinut punem bucatile de peste si lasam pe foc circa 10 min dupa care dam la cuptor pana ce sosul scade iar pestele se rumeneste frumos.Se asezoneaza cu patrunjel verde si servim alaturi de mamaliguta.

Pofta buna!

13 comentarii:

  1. Super prezentare,super reteta, parca la tine e sarbatoare, am vazut astazi mai multe retete, bravi tie ca stai atata in bucatarie, sotul tau cred ca nare ce spune in privinta asta, inca odata bravo...

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca suntem fani peste primim o portie, ca prea bine arata. Pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne, ce bine arata!!!! Sunt innebunita dupa peste...in special crapul si carasul.

    RăspundețiȘtergere
  4. medi draga mea,iti multumesc pentru dedicatie.cu prima ocazie incerc reteta ta !

    RăspundețiȘtergere
  5. Mio, adevarul este ca imi place in bucatarie.
    Aceste retete sunt de mult expirate(adica mancate).....hahaha.........am multe retete "confectionate" de ceva vreme si nu am reusit sa le postez,asa ca sa nu crezi ca astzi am gatit tot ce am postat.Eu intotdeauna sunt in urma cu postarile.
    Da ,George apreciaza ceea ce gatesc si asta inseamna tare mult pentru mine.
    Multumesc de comentariu!
    O seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  6. Haplea, multumesc de vizita si comentariu.
    O seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nely si mie imi place tare mult si nu am preferinte ......peste sa fie.
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. Cu multa placere Pansy!Sa stii ca merita incercata.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  9. sunt fan peste si reteta arata si suna trasnet
    sambata o fac cu siguranta

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes