Rulada cu telemea si cascaval cu nuci

Imi plac aceste rulade-foietaj pentru ca la ingrediente poti jongla cu ce iti place sau cu ce ai prin frigider.Si pe deasupra sunt simple,rapide si gustoase.

Ingrediente
1 foaie aluat foietaj Bella
200 g telemea de vaca
150 g cascaval cu nuca
chimen
unt
2 linguri parmezan ras
Asa arata cascavalul cu nuca..............mie imi place tare mult.
Mod de preparare
Decongelam aluatul .Branza o faramitam bine iar cascavalul il dam prin razatoare.Amestecam branza cu cascavalul .Intindem foaia de aluat cu sucitorul peste care punem amestecul de branza si cascaval.
Rulam , ungem rulada cu unt  si presaram chimen.Asezam rulasa intr-o tava de chec pe care am uns-o cu ulei si am captusit-o cu hartie de copt.
Dam la cuptor iar spre final cand rulada este aproape gata presaram parmezanul ras.Lasam sa se rumeneasca bine.Scoatem din cuptor  si lasam sa se racoreasca .

Taiem felii potrivite si servim.
Pofta buna!

8 comentarii:

  1. Cascaval cu nuca nu am vazut pana acum, dar suna buuuun. Iar rulada ta arata minunat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Micky, l-am descoperit de curand la Mega Image si sa stii ca este tare bun, mie una imim place.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Este prima oara cand vad cascaval cu nuca si crede-ma ca ajung maxim la 2 zile la cumparaturi...este adevarat ca merg mai mult la Carrefour Baneasa, dar voi intra si in Mega Image cand incepem scoala.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cristina si eu l-am vazut intamplator la Mega-Image si am luat de curiozitate ........si mi-a placut .....iar acuma iau frecvent.Incearca la Mega -Image.

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes