Ardei kapia umpluti cu crema de branza ,la cuptor

    Am facut pentru prima data aceasta reteta.....................rezultatul a fost .............sunt  DELICIOSI!
Ingredinte
4 ardei Kapia
150 g branza de vaci
200 g telemea de vaca
2-3 linguri de smantana
1 lingura ulei de masline
2 linguri rase capere
1 lingurita rasa cimbru uscat
7-8 fire marar verde
sare dupa gust
piper alb macinat dupa gust
Mod de preparare
Spalam ardeii apoi ii crestam in lung ,de la cotor pana la varf..Indepartam semintele si nervurile.
Intr-un castron sfaramam cu ajutorul furculitei branza si apoi o amestecam cu branza de vaci,smantana,caperele,mararul taiat marunt  si cimbrul.Condimentam dupa gust cu sare si piper.Amestecam bine pentru o buna omogenizare.Obtinem o pasta.
Cu pasta obtinuta umplem ardeii kapia.
Asezam ardeii intr-un vas termorezistent  ,ii ungem cu ulei de masline si ii dam la cuptor ,la 180 grade, pentru circa 20 min.
Cand sunt gata se scot din cuptor,se lasa sa se racoreasca putin si apoi se servesc.


Pofta buna!

4 comentarii:

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes