Pasca fara aluat ,cu ciocolata

Imi place ciocolata dar nu ca atare ci in prajituri asa ca m-am gandit ca in pasca de anul acesta sa adaug putina cioco.
Si m.am gandit sa o fac fara aluat.

Ingrediente
8 oua
8 linguri cu smantana
11 linguri zahar
11 linguri faina de la #RaftulBunicii
11 linguri branza dulce grasa
100 g ciocolata cu lapte
60 g ciocolata cu rom
coaja rasa de la o portocala mica
1 fiola esenta vanilie
1 plic praf de copt
#Lingurile cu ingrediente au fost cu varf!!!
Mai avem nevoie
faina pentru tapetat tava
zahar pudra pentru pudrat pasca
unt pentru uns tava
Mod de preparare
Separam albusurile de galbenusuri
Mixam albusurile cu zaharul(adaugat in ploaie) pana obtinem o bezea.
Incorporam rand pe rand(si avand grija sa amestecam de fiecare data)smantana,branza si galbenusurile .
Separat amestecam faina cu praful de copt si cernem.
Incorporam acest amestec cernut in amestecul de mai sus si amestecam.
Dam ciocolata la robot si o incorporam in aluatul de mai sus impreuna cu esenta de vanilie si coaja de portocala..
Amestecam bine.
Ungem o tava rotunda(eu am folosit tava pentru tort cu diametrul de 22 cm) cu unt si o tapetam cu faina .
Turnam compozitia in tava.
Dam la cuptor pentru circa 45 min. dar pentru a ne convinge ca este bine coapta facem testul scobitorii.
Scoatem pasca din cuptor,o lasam sa se raceasca dupa care o taiem.

Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes