File de crap la teflon

Pentru o zi in care ducem lipsa de timp va recomand un preparat rapid de facut,usor,economic si sanatos. INGREDIENTE:
-4 fileuri de crap
-cateva picaturi sos de peste
-zeama de lamaie
-cateva picaturi ulei de masline
-sare, piper
MOD DE PREPARARE:

Se spala bucatile de peste, se lasa la scurs si apoi se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.Se stropesc cu cateva picaturi de ulei de masline ,sos de peste si zeama de lamaie.Se lasa circa 20-30 min. dupa care se pune in tigaia de teflon incinsa in prealabil.Dupa ce carnea s-a rumenit pe o parte se intoarce si pe cealalta parte .Cand sunt gata rumenite se scot bucatile de peste pe un platou , se orneaza cu feliute de lamaie ,masline verzi si se serveste alaturi de o garnitura.
Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes